Esteettiset hoidot

Esteettisiin hoitoihin kuuluvat vartalohoidot sekä kasvohoidot.

Vartalohoito, eli Lipomassage

lipomassageVartalohoito, eli Lipomassage, vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa, vähentää rasvakudosta ja poistaa selluliittia. Veltostunut kudos muuttuu kimmoisammaksi kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. LPG Lipomassage -hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Lipomassagen avulla kehosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista. Hoitoa suositellaan aluksi vähintään kaksi kertaa viikossa, kymmenen kerran sarjahoitona, jonka jälkeen jatketaan ylläpitohoidoilla esim. kerran kuussa. Hoitosarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostavat hoitotuloksia ja LPG onkin mainio tuki laihdutuksessa ja painonhallinnassa. Lipomassage on kivuton, riskitön ja ennen kaikkea luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle.

liftmassageKasvo- eli Liftmassage

Kasvo- eli Liftmassage -hoidossa ihon kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat, jolloin iho kiinteytyy ja samalla myös tasoittuu. Ihosta tulee kimmoisa ja vahva, turvotus vähenee ja rypyt sekä juonteet madaltuvat.

 
Varaa aika Satumaahan
Aika24.fi
soita 040 578 0228
(ma-pe klo 10-18)